Rólunk

Mi az AniMagazin?

Az AniMagazin egy kéthavonta megjelenő ingyenes online animés magazin. Tartalmaz anime és manga ismertetőt, film és dorama bemutatót, kulturális cikkeket és játékteszteket. Az AniMagazinba bárki írhat cikket, ha felveszi velünk a kapcsolatot.

Hogyan tudom letölteni/elolvasni az AniMagazint?

Az AniMagazin legújabb számáról kiírt hírben több link is rendelkezésre áll, melyről elérhető a magazin. Letölthető közvetlenül a weboldalról, a Google Drive-ról, és a Megáról, valamint olvasható az Issuu-n és elérhető Google Play-ben is.

Hogyan értesülök az új AniMagazin megjelenéséről?

Az új számot mindig kihírezzük a weboldalunkra és a Facebook oldalunkra, valamint a partnereinknél is mindig megjelenik hírként a magazin legújabb száma. Ha biztosan nem akarsz lemaradni róla, iratkozz fel a hírlevelünkre.

Melyek a cikkírás feltételei/követelményei?

A legfontosabb szempont, hogy a cikkíró jó fogalmazási készséggel és helyesírással rendelkezzen!

  1. A cikkek terjedelme minimum egy maximum hat formázatlan word oldalnak feleljen meg (6 oldalnál hosszabb cikkeket szétbontva, több számban közöljük). Ismertetőknél az adott műről adatokat is kérünk, melyeket a cikk elejére vagy végére helyezzetek. (Erre mintákat az eddigi cikkek oldalsávjában láthattok, pl.: megjelenési év, alkotók, műfaji besorolás stb.)
  2. A forrásokból dolgozó cikkek esetén a forrásokat is kérjük beleírni a cikk végére, és lehetőleg több forrás használatát várjuk.
  3. A cikkekhez képeket is kell csatolni. Lehetőleg minél nagyobb méretben és minél tisztább (a szkennelt képek zajosak lehetnek) képeket kérünk.
  4. Ha a fentiekből valamelyik pont elkészítésében elakadnátok, akkor szóljatok valamelyikünknek és szívesen segítünk.

A cikkek végső formázását, lektorálását és a dizájnt a magazin szerkesztői végzik.

Hogyan lehet írni az AniMagazinba?

Bárki írhat cikket az AniMagazinba, ha a cikk témája beleillik a magazin profiljába. Ehhez a kategórialista nyújthat segítséget. Ezenfelül akkor fogadjuk el a cikket, ha még nem szerepelt a magazinban. Ez utóbbit legkönyebben a cikk adatbázis segítségével ellenőrizhetitek. A cikkeket és a hozzá kapcsolódó kérdéseket a bekuldes@anipalace.hu címre várjuk. Ha valaki írna de nem tudja milyen témát válasszon, bátran jelezze, szívesen segítünk. Akár a személyes e-mail címekre is írhattok. A cikk beküldés határideje és a magazin megjelenése mindig látható a főoldalon.

Melyek az AniPalace elérhetőségei?

Impresszum

Adatvédelmi nyilatkozat

Az animagazin.hu weboldal adatvédelmi nyilatkozata itt tekinthető meg.

Weboldal

Az AniMagazin weboldala Hugo-val készült, a Bulma CSS keretrendszer felhasználásával. A kommentelési lehetőséget a Disqus biztosítja, a galéria a PhotoSwipe felhasználásával készült, a közösségi média ikonok a Font Awesome és Simple Icons gyűjteményekből származnak.

További felhasznált megoldások: bulma-divider, Chart.js, js-url, Moment.js, Sharingbuttons.io és TableFilter.